Кошик
307 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн

Бура 5-водна (натрій тертраборнокислий)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

120 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

Бура 5-водна (натрій тертраборнокислий)
Бура 5-водна (натрій тертраборнокислий)В наявності
120 ₴/кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Бура (тетраборат натрію) (Туреччина)

Фасування від 100 г до 25 кг

 — білі прозорі кристали, розчинні у воді та гліцерині. Розм'якшує огрубілі клітини та вибілює шкіру.


Бура — натуральний мінерал, що широко застосовується в косметичній промисловості. Використовується в кремах, лосьйонах, шампунях, гелях, солі та бомбочках для ванни.
У поєднанні з лимонною кислотою в бомбочках для ванн дає ефект бурлення, у суміші з водою й гуаровою камед'ю може застосовуватися як гель для душу.

Бура використовується в приготуванні крему як емульгатор, для отримання густої консистенції, тобто робить із рідких фаз власне крем. Плюс як легкий консервант, тому що є антисептиком.

Застосування в косметичних засобах — не більш ніж 5%
Розвести в гарячій (75 °C) воді після чого додати в крем.
Бура трохи сушить шкіру, тому її краще додавати в крем для жирної та пористої шкіри.

Бура — гарний дезінфікувальний засіб. Бувши застосованою в 2,5-процентному розчині, вона омиває жири та розм'якшує надшкірку, у 10-20-відсотковому розчині вона знебарвлює. Буру, як і луг, застосовують для пом'якшення води (половина чайної ложки бури на 1 л води). Бура діє ніжно: навіть у разі тривалого та частого застосування вона не подразнює шкіру. Бура призначається як примочок, присипок, у кремах і мазях. Вона застосовується у разі жирної шкіри та пігментації. Бура — білі прозорі кристали, розчинні у воді та гліцерині. Розм'якшує огрубілі клітини та вибілює шкіру.

Характеристики
Основні
Країна виробникТуреччина
Фасовка
Фасовкавід 100 г до 25 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: п\э пакет

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner