Кошик
301 відгук
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн

Зеленого чаю екстракт сухий

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

1 100 /кг

1 045 /кг

Показати оптові ціни
Зеленого чаю екстракт сухий
Зеленого чаю екстракт сухийГотово до відправки
1 100 /кг1 045 /кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Екстракт зеленого чаю сухий. Китай. Фасування від 100 г до 1 кг. Вміст поліфенолів 40%

Екстракт зеленого чаю

Біологічна цінність екстракту зеленого чаю, передусім, визначається високим вмістом катехінів, кофеїну, і вітамінів (С, P, K та ін.).

Катехіни належать до великої групи сполук — флавоноїдів і містяться в багатьох їстівних рослинах, але особливо їх багато в чаї. Катехіни в чаї містяться у формі окремих мономерів або складніших конденсованих сполук, що належать до дубильних речовин.
Екстракт зеленого чаю містить катехіни (епікатехін і епігааллокатехін), які мають високу біологічну активність: є потужними антиоксидантами, беруть участь в обміні речовин, впливають на регуляцію рівня цукру в крові.[ Катехіни мають Р вітамінну активність і разом із вітаміном C мають виражену властивість знижувати проникність капілярів. Крім того, спільно з вітаміном C мають кровоспинну дію, знижують рівень шкідливого холестерину.

Дубильні речовини чаю (танніди) — високомолекулярні фенольні сполуки. Екстракт зеленого чаю містить, головно, таніди, що стосуються нецукрових ефірів карбонових кислот.

Кофеин у чаї (теїн) є в пов'язаному стані з танідами, природне поєднання кофеїну з таніндирами забезпечує більш безпечну та м'яку дію його на організм, багато в чому нівелюючи побічні ефекти останнього.

У зеленому чаї міститься велика кількість вітаміну С (більш ніж у соку лимона й апельсина): до 250 мг на 100 г. Вітамін С перебуває в чаї в природному комплексі з залізом і мікроелементами та в такому комплексі бере участь у багатьох обмінних процесах, пригнічує небажані окисні процеси та стимулює кровотворення.

Вітамін К (філохінон або фітонактон) наявний в екстракті зеленого чаю у формі К1. У сучасній літературі зазначається, що брак вітаміну К є досить частим явищем. Тоді як роль цього вітаміну досить важлива: він забезпечує нормальну в'язкість крові, запобігаючи утворенню тромбів. Вітамін К бере участь у синтезі остеокальцину (білок кісткової тканини) структурну основу всередині кістки, навколо якої кристалізується кальцій. Отже, він необхідний для додання кісткам міцності. Вітамін К також бере участь у синтезі глікогену.

Екстракт зеленого чаю містить дубильні речовини (танини). Таніни — це високомолекулярні природні сполуки, похідні катехінів і антоціанідів. Для зеленого чаю характерний танін — теогалін (група нецукрових ефірів карбонової кислоти).

Крім того, у зеленому чаї відзначений великий вміст фтору.

Найчастіше екстракт зеленого чаю входить до складу жироспалювачів

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуПорошок
Користувальницькі характеристики
Фасовкавід 100 г до 1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 045 /кг
  • Спосіб упаковки: пакет п/е відро пластикове

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner