Кошик
317 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн

Алантоїн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

900 ₴/кг

Показати оптові ціни
Алантоїн
АлантоїнГотово до відправки
900 ₴/кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Алантоїн. Франція, Німеччина

Фасовка від 100 г до 25 кг

Алантоїн має в'яжучу дію і в якості в'яжучого засобу для зовнішнього застосування включений в список місцевих анестетиків, в'яжучих і протизапальних препаратів Всесвітньої Організації охорони Здоров'я[1]

Алантоїн також широко застосовується в косметичний промисловості у складі різних кремів, при цьому виробники косметики декларують, що алантоїн справляє подвійний вплив на шкіру: пом'якшує роговий шар, сприяючи відділенню відмерлих клітин, стимулює регенерацію тканин. Вводиться до складу косметичних засобів для звуження пор, пом'якшення шкіри, у тому числі призначених для догляду за обвітреної або обпаленої сонцем шкірою.

Алантоїн, allantoin

Хімічна формула - C4H6O3N4
Один з продуктів обміну речовин, вперше виявлений в рідині аллантоїса (1799).
Молекулярна маса 158,12.
Безбарвні кристали, розчинні у гарячій воді.
А. утворюється при окисленні сечової кислоти. У ссавців, за винятком людини і людиноподібних мавп (приматів), є кінцевим продуктом обміну пуринів і виділяється з сечею. А. зустрічається також в насінні та коренях рослин, зокрема, алантоїн виробляється з кореня рослини живокіст.

Містить мукополісахариди, глюкозу, фруктозу, глюкуронову кислоту, таніни, каротин, глюкозиди.

Алантоїн виконує кілька функцій:
- захищає чутливу шкіру від дії агресивних компонентів косметики
- має протизапальну дію
- стимулює ріст нових клітин
- звужує пори
- пом'якшує шкіру
Особливо рекомендується для догляду за обвітреної або обпаленої сонцем шкірою. Аллантоиновые з'єднання використовуються також у складах для догляду за корінням волосся, дезодоранти і антиперспіранти із-за здатності пригнічувати ріст бактерій.

Застосування:
Використовується в косметиці в кількості 0.5%-1% для додавання в креми, лосьйони, тоніки, що містять воду
розчиняється у воді.
Не нагрівати вище 40°C.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникФранція
Призначення і результатЖивлення, Зволоження, Захист, Відновлення, Пом'якшення, Підтягування, Регенерація, Загоєння ран/тріщинок, Омолодження
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
ГіпоалергеннийТак
Форма випуску
Форма випускупорошок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 900 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner