Кошик
278 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн

Камфора натуральна

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

1 450 /кг

Показати оптові ціни
Камфора натуральна
Камфора натуральнаНемає в наявності
1 450 /кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Камфора (Camphora) — терпеноїд, кетон терпеного ряду; формула C10H16O. Безбарвні легколеткі кристали з характерним запахом; погано розчинена у воді, добре — у малополярних органічних розчинниках, зокрема в спиртах; є у формі двох оптично активних форм ((+)? і (?) форми, tпл 178,5-179 °C) і як рацемічна суміш, tпл = 178-178,5 °C. Камфора поширена в природі, входить до складу багатьох ефірних олій. Особливо багато її в олії камфорного лавра (Cinnamonum camphora), базиліка, полин, розмарину. Ефірна олія камфорного лавра в ХIХ столітті панувало основним джерелом (+)? камфори, натуральної (японської) камфори. Синоніми: Камфара? (устар.), Camphor. Отримання натурального камфору отримують із деревини або смоли камфорного лавра (Японія, Китай, Борнео). Синтетичну камфору в промисловості отримують (у формі рацемічної суміші) перероблення скипіддару або його основного компонента — пінена.обладнає охолоджувальною, місцевою та антисептичною дією. Стандартна концентрація — 10%. У косметології камфора використовується в складі кремів для жирної шкіри, лосьйонів після гоління, кремів для ніг і вибілювальних шкіру засобів, а також для скорочення пор шкіри (наприклад, у складі камфорних масок) під час місцевого застосування препарати камфори надають подразнювальну та частково антисептичну дію. Застосовується в складі мазей, кремів і втирань під час запальних процесів, ревматизму.

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
ДіяАнтисептичне
Користувальницькі характеристики
Фасовкавід 1 до 25 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 450 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner