Кошик
317 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн
Ланолін Бельгія, фото 2Ланолін Бельгія, фото 3

Ланолін Бельгія

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

1 350 ₴/кг

Показати оптові ціни
Ланолін Бельгія
Ланолін БельгіяГотово до відправки
1 350 ₴/кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ланолін Бельгія (від лат. lana — шерсть і лат. oleum — олія) — шерстяний віск, тваринний віск, одержуваний при промиванні вовни овець.
Опис: в'язка буро-жовта маса. Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів (зокрема, холестерину). Ланолін добре вбирається в шкіру і володіє пом'якшувальною дією.
За властивостями ланолін близький до шкірного сала людини (хімічна схожість з элеидином - речовиною, що знаходиться в блискучому шарі епідермісу). У хімічному відношенні досить інертний, нейтральний і стійкий при зберіганні. Найціннішим властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180-200 % (від власної маси) води, до 140 % гліцерину і близько 40 % етанолу (70 % концентрації) з утворенням емульсій типу вода/масло. Добавки невеликої кількості ланоліну до жирів і вуглеводнів різко збільшують їх здатність змішуватися з водою і водними розчинами, що зумовило його широке застосування в складі липофильно-гідрофільних основ.
В неочищеному вигляді ланолін — бура, в'язка маса з неприємним запахом. В медицині і косметиці використовується тільки очищений ланолін — світло-жовте, позбавлений запаху непрогоркающее речовина.
Ланолін добре проникає углиб шкіри разом з лікарськими речовинами, носіями яких є. Він успішно використовується у виробництві косметики і засобів по догляду за шкірою вже кілька століть.

Характеристики:
Зовнішній вигляд: густа, в'язка маса
Колір: може коливатися від напівпрозорого світло-жовтого відтінку до темно-бурого і майже не просвічує відтінку
Запах: своєрідний
Температура плавлення: 36 — 42 °C.
Йодне число: 18-36%
Кислотність: 2 мл макс
Вологість: 0,25% макс
Розчинність: у рослинних і мінеральних маслах, у воді не розчиняється.
Ланолін зберігає свої фізичні показники (в'язкість) в дуже великому діапазоні температур і умов вологості. Показано, що він здатний утримувати в два рази більше води, ніж важить сам, і при цьому не втрачає в'язкості.
Склад ланоліну дуже складний і до теперішнього часу вивчений не повністю. В основному він являє собою суміш складних ефірів високомолекулярних спиртів (холестерину, изохолестерина і т. д.) з вищими жирними кислотами (міристинової, пальмітинової, церотинової і д. р.) і вільних високомолекулярних спиртів.

Властивості: є одним з найефективніших і найбільш живильних жирів, що сприяє хорошому зволоження, пом'якшення і живлення шкіри. Також засоби, до складу яких входить ланолін дозволяють захищати шкіру від несприятливих зовнішніх впливів навколишнього середовища.
Своїми прекрасними зволожуючими властивостями ланолін має завдяки здатності вбирати і утримувати в собі велику кількість вологи. І проникаючи глибоко в шкірні покриви, ланолін не тільки насичує шкіру цієї вологою, але і перешкоджає її втрати на тривалий час.
Застосування ланоліну дозволяє зробити шкіру м'якою і еластичною, а також значно посилює регенерацію її нових клітин.

Застосування: використовують як основу для поживних кремів, особливо для догляду за сухою і в'ялою шкірою, широко застосовується в складі різних косметичних засобів — кремів і т. п., в медицині використовується як основа для різних мазей, а також для пом'якшення шкіри (у суміші з рівною кількістю вазеліну).
Випускається чистий, очищений ланолін для годуючих жінок (торгові назви: Purelan, Lansinoh). Застосовується місцево, ланолін допомагає загоєнню тріщин на сосках і запобігає їх появі, і не потребує змивання перед годуванням (не небезпечний для немовлят). Найбільш часто застосовується для виготовлення індиферентних мазей, часто в суміші з іншими жирами або вазеліном (для приготування так званої м'якої мазі). Вбираючи у себе воду ланолін не перешкоджає виділенню рідини шкірою і надає охолоджувальне, протизапальну дію. Ланолін зареєстрований в якості харчової добавки E913.

Області застосування:
Як активні, так і допоміжні речовини в різних рецептурних типах, таких як:
* Емульсії за тип Масло в воді;
* Емульсії типу Вода в маслі;
* Безводну лікування.

Для лікування пошкодженої і болючою шкіри. Типове застосування включає:
* Лосьйони, креми і мазі для дуже сухої та пошкодженої шкіри, наприклад, екзема, псоріаз;
* Мазі, крему або пов'язки для догляду за ранами;
* Системи доставки ліків;
* Місцеві фармацевтичні субстанції;
* Крему, бар'єрне лікування та мазі для дитячої шкіри;
* Догляд за сосками для годуючих матерів;
* Медичні мазі для очей;
* Догляд за губами (захисний бальзам для губ).
Складає недорогу основу кремів і емульсій, а також широко застосовується у виробництві декоративної косметики: губних помад, олівців, твердих блисків.

Концентрація в косметичних формулах: 2-10 %

Протипоказання і запобіжні заходи: безпечний, і, можливо, є одним з найбільше часто досліджуваних інгредієнтів. Він включений у всі медико-фармокологические реєстри і дозволений для використання без обмежень Другою Поправкою до Міжнародної Директивою по косметиці (EEC Cosmetics Directive).
Однако при индивидуальной непереносимости может вызывать различные покраснения или сыпь на коже. Желательно, перед тем как использовать косметические средства, в состав которых входит ланолин, предварительно протестировать их на небольшом участке кожи, например на коже руки, с внутренней стороны, чуть выше запястья. Применение ланолина в чистом виде не рекомендуется, так как он может закупоривать поры, и препятствовать обогащению кожи кислородом. Да и к тому же чистый ланолин обладает очень сильной вязкостью, и смазывать им кожу будет довольно проблематично
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникStella
Країна виробникБельгія
Тип засобуКрем
Тип шкіриВсі типи шкіри
Тип кремуЖивильний
Проблема і стан шкіриСухість
Призначення і результатЖивлення
ДіяПом'якшувальна
Консистенція засобуКремоподібна
Тип лосьйону за складомЛужні
Класифікація косметичного засобуОрганічна
ВікБез обмежень
ГіпоалергеннийТак
Об`єм1000 мл
Користувальницькі характеристики
фасовкавід 100 г до 50 кг
Упаковка засобувідро поліетиленове
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 350 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner