Кошик
317 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн

Цетиловий спирт

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

300 ₴/кг

Показати оптові ціни
Цетиловий спирт
Цетиловий спиртГотово до відправки
300 ₴/кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Цетиловий спирт (пальмітіновий спирт)  З 16 — це одноатомний жирний спирт. Він був першим отриманим в історії хімії жирним спиртом. 1823 року французький хімік Мішел Ежен Шеврель витяг його з спермацета — воскоподібної речовини з голови кашалота. Цьому факту спирт зобов'язаний своїй назві — латиною cetus/цетус означає «кит».
Скидається на затверділий жир, білий за кольором і без запаху. Хімічна формула C16H33OH. Щільність у рідкому стані 0,81-0,82 г/мл. Плавиться за температури 46-52?С. Йодне число — 2. ГЛБ – 15,5.
Один із варіантів отримання — гідрування пальмітинової кислоти (з пальмової, пальмоядрової олій). Розчиняється в жирах і етанолі (спирті). Стійкий до дії кисню повітря і світла та не схильний до самоокислення. Є емолентом — пом'якшує шкіру та робить її еластичною. Вільно пропускає кисень і вуглекислий газ, у такий спосіб, не перешкоджає шкірному диханню. Має оклюзивний ефект, зменшує випаровування води з поверхні шкіри, покращує гідратацію, що може бути корисним для дуже сухої та пошкодженої шкіри, а також у зимовій косметиці. Виступає в цьому разі як альтернатива шкірному жиру. Дає відчуття оксамитовості на шкірі, створює тонку плівку. Через ефект оклюзії шкіра менш активно відновлює свій ліпідний бар'єр.

Цетиловий спирт має слабкі емульгувальні властивості, використовується як соемульгатор. Основна функція — загущення, збільшення в'язкості, що призводить до стабільності емульсії (крему) та поліпшення текстури без збільшення жирності та незалежно від значення pH.

Дає змогу загустити креми з мінімальною жирною фазою, без участі твердих олій, що може бути зручним у разі жирної шкіри. Водночас забезпечує тривалу стабільність. Збільшує проникність ліпідного бар'єра для активних компонентів крему, слугуючи енхансером. Маючи температуру плавлення вищу за температуру людського тіла, з успіхом використовується в засобах для догляду за губами, тому що підвищує твердість засобу загалом.

Застосовується в засобах для волосся, слугуючи кондиціонером.

Використовується також в очисних засобах для шкіри, збільшує піноутворення і стабільність піни. Застосовується за будь-якого типу шкіри, але не рекомендується використовувати на шкірі, схильній до розацеа (рожевих вугрів), а також чутливої та схильної до алергії та дерматиту. За різними даними тестувань у чистому вигляді: не комедогенний, комедогенний слабо (за шкалою 2 з 5 можливих) і може викликати помітні комедони (3 з 5). Не обов'язково виникнення зазначених вище негативних реакцій, але потенційно це можливо. За даними CIR (Cosmetic Ingredient Review) групи цетиловий спирт не виявляє токсичності, мутагенності, не має подразнювальної дії, не підвищує чутливість шкіри, був визнаний безпечним для використання в складі косметичних інгредієнтів.

Концентрація: 0,5-6%.

Спосіб застосування: ввести в жирну фазу косметичного засобу, нагріти й розтопити.

 

Характеристики
Основні
ВиробникBASF
Країна виробникНімеччина
Користувальницькі характеристики
Фасовкавід 1 до 20 кг
Країна походження
Країна походженняЧехия
Інформація для замовлення
  • Ціна: 300 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: пакет п\э 1,2,3,4,5 кг мешок полипропиленовый 20 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner