Парафін харчовий П-2. Фасування від 5 до 25 кг
Парафін — напівпроникна щільна маса білого кольору без запаху та смаку кристалічної структури, злегка жирна на дотик. Склад і властивості парафінів залежать від природи нафти і від способу отримання цих продуктів. з нафти парафін виділяється у формі дрібних тонких кристалів, а з нафтових дистилятів і дистилятних рафінатів селективного очищення — у формі великих кристалів.
Парафін не розчиняється у воді та спирті. Розчин парафінів легко зробити в бензині, хлороформі, ефірі, жирних і ефірних оліях. У розплавленому стані змішується з воском, жирами. Не омивається рідкими лугами. Теплота плавлення 50-57 °C. Нагрівання краще виробляти на водяній бані, тому що пари парафіну пального.
За ступенем очищення парафіни поділяють на високоочищені (марки П і В) і очищені (марки Т і С). Також розрізняють м'який парафін, що плавається за 38-40 °C, і твердий, що плавиться за 52-62 °C.
Парафін (харчовий) застосовується під час виготовлення тари та пакувальних матеріалів жорсткої конструкції, клеїв і розплавлень, що мають зіткнення з харчовими продуктами та застосовуються у разі підвищених температур, під час виготовлення косметичних препаратів, у косметичних салонах (як віск) і в фармацевтичній промисловості. Також використовують для просочення та покриття гнучкого паковання харчових продуктів, що зберігає свої властивості за знижених температур, у виробництві різних воскових сумішей; як компонент пластичних мастил, для отримання синтетичних жирних кислот; виробів медичної техніки.
Зберігають парафін у прохолодному місці. Транспортують усіма видами транспорту.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іран |
Упаковка | Мішок |
Форма сировини, що поставляється | Пластина |
Колір | Білий |
Фасовка | |
Фасовка | від 5 до 25 кг |
- Ціна: 78 ₴/кг