Кошик
307 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн
Д-пантенол, фото 2Д-пантенол, фото 3

Д-пантенол

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

1 100 ₴/кг

990 ₴/кг

Показати оптові ціни
Д-пантенол
Д-пантенолГотово до відправки
1 100 ₴/кг990 ₴/кг
+380509591663
  • +380 (50) 959-16-63
    відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380509591663
  • +380 (50) 959-16-63
    відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Д-пантенол ( 75 W)  Китай.  Фасування від 100 г  до 18 кг

Д-пантенол 75%

 

Синоніми: Декспантенол, D-Panthenol, провітамін В5
INCI: Panthenol(and) Water
 

Характеристика: злегка жовтувата прозора рідина (75% розчин D-пантенолу у воді, стабілізований 1% лимонної кислоти). Стабілен під час впливу світла та повітря, але стає нестійким під час нагрівання вище 50C. Легко розчиняється у воді 

 

Д-пантенол — це вітамін групи В. Пришвидшує процеси регенерації, зволожує шкіру та відновлює її пошкоджені зони. Покращує регенерацію тканин під час зовнішнього застосування. Застосовується у всіх косметичних рецептурах: засоби для догляду за шкірою і волоссям, дитячій косметиці, кремах після гоління, сонцезахисної косметики. Пом'якшує звужувальну дію мила.

 

Косметична дія: 

  • Зволожувальна дія: D-пантенол глибоко проникає і зв'язує воду в зовнішньому шарі шкіри, нігтів, волосся і фолікулах, що робить суху шкіру та волосся м'якшими й еластичнішими
  • Має протизапальний ефект і заспокоює подразнену шкіру, зокрема сповивальний дерматит у дітей
  • Стимулює епітелізацію та сприяє пришвидшенню загоєння опіків, виразок, тріщин і запалень грудних залоз під час годування, пролежнів, вугрів і дрібних ран, як-от порізи під час гоління, садна на шкірі та потертості 
  • У сонцезахисних засобах: збільшує вироблення пігменту та зменшує руйнівний вплив сонячних променів

Дія в засобах для волосся:

  • Створює захисну плівку, яка має тривалий зволожувальний ефект.
  • Покращує укладаність волосся, проникає у волосяні фолікули та пасма волосся.
  • Зменшує утворення пошкодженого волосся.
  • Збільшує товщину волосся.
  • Надає волоссю блиск.
  • Заспокоює свербіння й інфекції шкіри голови.
  • Лікує сухе, тонке волосся й чутливу шкіру.

Рекомендації щодо застосування: Д-пантенол 75% може бути використаний у продуктах для догляду за шкірою та волоссям у дозуванні 3-6%. Вводиться у водяну фазу, не нагрівати вище 50С. Д-пантенол використовується разом з алантоїном та іншими вітамінами в регенерувальних кремах, лосьйонах і тоніках, а також у шампунях, кондиціонерах і засобах для укладання волосся, гелях для душу  

 

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Фасовка
Фасовкавід 100 г до 25 кг
Основні атрибути
Вага1000 г
Тип шкіриВсі типи шкіри
Об`єм1000 мл
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
Тип лосьйону за складомВодні
ВікБез обмежень
ГіпоалергеннийTrue
Консистенція засобуРідка
Тип кремуЖивильний
Користувальницькі характеристики
Упаковка засобуполіетиленова каністра
Інформація для замовлення
  • Ціна: 990 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: каністра п/е

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner