Кошик
278 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн

Алантоїн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

600 /кг

Показати оптові ціни
Алантоїн
АлантоїнГотово до відправки
600 /кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Алантоїн. Китай

Фасування від 100 г  до 25 кг

Алантоїн надає зв'язувальну дію і як зв'язувальний засіб для зовнішнього застосування входить до списку місцевих аестетиків, зв'язувальних і протизапальних препаратів Всесвітньої Організації Охорони здоров'я[1]

Алантоїн також широко застосовується в косметичній промисловості в складі різних кремів, водночас виробники косметики декларують, що алантоїн чинить двоякісний вплив на шкіру: пом'якшує роговий шар, сприяючи відділенню відмерлих клітин, і стимулює регенерацію тканин. Вводиться до складу косметичних засобів для звуження пор, пом'якшення шкіри, зокрема призначених для догляду за обвітреною або обпаленою сонцем шкірою.

Алантоїн, allantoin

Хімічна формула C4H6O3N4
Один із продуктів обміну речовин, вперше виявлений у рідині алантоїсу (1799).
Молекулярна маса 158,12.
Безбарвні кристали, розчинні в гарячій воді.
А. утворюється під час окиснення сечової кислоти. У ссавців, за винятком людини та людиноподібних мавп (приматів), є кінцевим продуктом обміну пуринів і виділяється з сечею. А. трапляється також у насінні та коренях рослин, зокрема алантоїн виробляється з кореня рослини живоконик.

Містить мукополісахариди, глюкозу, фруктозу, глюкуронову кислоту, таніни, каротини, глюкозиди.

Алантоїн виконує кілька функцій:
- захищає чутливу шкіру від дії агресивних компонентів косметики
- має протизапальну дію
- стимулює ріст нових клітин
- звужує пори
- пом'якшує шкіру
Особливо рекомендується для догляду за обвітреною або обпаленою сонцем шкірою. Алантоїнові сполуки використовуються також у складах для догляду за корінням волосся, дезодорантів і антиперспірантів через здатність пригнічувати ріст бактерій.

Застосування:
Використовується в косметиці в кількості 0.5%-1% для додавання в креми, лосьйони, тоніки, що містять воду
розчиняється у воді.
Не нагрівати вище 40 °C.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Призначення і результатЖивлення, Зволоження, Захист, Відновлення, Підтягування, Тонізація, Заспокоєння, Регенерація, Загоєння ран/тріщинок, Зняття запалення, Зняття роздратування, Пружність, Зміцнення
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
ВікБез обмежень
ГіпоалергеннийТак
Форма випуску
Форма випускупорошок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 600 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner