Кошик
317 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн
Стеаринова кислота 92%, фото 2

Стеаринова кислота 92%

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

150 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

Стеаринова кислота 92%
Стеаринова кислота 92%Немає в наявності
150 ₴/кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Номер CAS

67701–03–5

Опис

Синоніми: Стеарин, Стеарин Т-18, Стеарин Т-32, Stearic Acid 1810, Stearic Acid 1860.

Походження: Малайзія

Хімічна формула: С17Н35COOH

Емпірична формула: С18Н36О2

Стеаринова кислота (тривіальна назва), цетилуксусна або н-октадекенанова кислота (англ. octadecanoic acid), однооснова карбонова кислота аліфатичного ряду, що має за кімнатної температури вигляд безбарвних кристалів, добре розчинних у дієтиловому ефірі та не розчинних у воді. Стеринова кислота — це насичена жирна кислота, одна з найпоширеніших у природі жирних кислот. Входить як гліцерид до складу ліпідів, насамперед тригліцеридів (жирів) тваринного походження, також входить до складу більшості тварин жирів і, у меншій кількості, багатьох рослинних олій. Молекулярна маса 248,48 г/моль, щільність 0,94 г/мл, температура плавлення стеаринової кислоти становить 69,6 0С, а температура кипіння — 376,1 0С. Основним промисловим методом отримання стеаринової кислоти є витягування її зі стеарину — продукту гідролізу жирів під час виробництва мила.

Застосування

Стеаринова кислота входить до складу фармацевтичних препаратів; використовується як компонент пластичних мастил.

У косметиці стеаринова кислота використовується як стабілізатор суміші й емульгатор під час виготовлення косметичних кремів і лосьйонів, а також у миловаренні як загусник, роблячи мило твердим і матовим. Під час виробництва мила часто застосовується висока мийна властивість солі стеаринової кислоти.

Cтеаринова кислота застосовується в харчовій промисловості як харчова добавка — емульгатора, стабілізатора піни, глазурувальника та піногасника, що має індекс «E570 Жирні кислоти». Стеаринова кислота також застосовується під час виробництва свічок і гуми (для надання більшої пластичності та однорідності), пластичних мастил і під час виробництва стеарину (зазвичай в суміші з пальмітиновою і/або олеїновою кислотами).

Характеристики
Основні
Країна виробникМалайзія
фасовка
Фасовкафасовка від 1 до 25 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 150 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner