Кошик
317 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн
Моностеарат гліцерину 40%, фото 2

Моностеарат гліцерину 40%

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

210 ₴/кг

Показати оптові ціни
Моностеарат гліцерину 40%
Моностеарат гліцерину 40%Готово до відправки
210 ₴/кг
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380 (50) 959-16-63
відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

INCI: Cutina GMS, Glycerol monostearate 

Синоніми: моностеарин, ГМС, харчова домішка Е471, Glyceryl monostearate, Stearic monoglyceride, Monostearin, GMS

Форма — порошок, колір від білого до кремового, без запаху.

 Гліцерин моностеарат являє собою суміш моноефірів жирних кислот і гліцерину, головно стеаринової та пальмітинової кислот. Вміст моногліцериду 40%.

Моностеарат гліцерину GMS40 виготовлений із їстівної, повністю гідрогенізованої олії. Моностеарат гліцерину GMS40 є загальноприйнятою добавкою, що широко застосовується в харчовій, медичній, фармацевтичній, синтетичній, упаковковній галузях промисловості та косметиці. Він має властивість емульгування, дисперсності, стабілізації, опору піноутворенню, підтримання свіжості крохмалю тощо.

Харчове значення:

Є харчовою добавкою, використовуваною для емульгування, загущення, консервування; антипригарний компонент, емульгувальний агент для олій, восків і розчинників; захисне покриття для гідроскопічних порошків; загусник і антиадгезійний агент в фармацевтиці; зв'язувальний лубрикант. Використовують у харчовій промисловості під час виготовлення морозива, мусів та ін. молочних продуктів, цукерок, хліба та жувальної гумки. Широко застосовується для приготування випічки. Надає морозива та збитих вершків гладкої текстури.

Застосування:

1. Маргарин

Функція: надає тонку та стабільну водну дисперсію.

Дозування: 1% олій і жирів

2. Розсипчастість

Функція: Регулює в'язкість олії 

Дозування: 1% олій і жирів

3. Морозиво

Функція: Покращує стійкість форми. Забезпечує стабілізацію піни.

Дозування: 0,3-0,5%

4. Низькокалорійний замінник молока або вершків

Функція: Забезпечує більш однорідний розмір жирової кульки, що дає змогу досягти поліпшеного ефекту вибілювання та стабілізації.

Дозування: 2-3,5% олій і жирів

5. Білковий напій

Функція: Покращує стабілізацію протеїну, олій і жирів. Запобігає розшаруванню й осаду. Забезпечує приємний смак.

Дозування: 0,5-1%

6. Олія

Функція: Сприяє розсіюванню жирів і запобігає розшаруванню.

Дозування: 0,1%, зазвичай із проміжком 60

7. Жувальна гумка

Функція: Пом'якшує гумову основу. Сприяє утворенню суміші. Полегшує розжовування й покращує структуру.

Дозування: 0.3-1% гумової основи

8. Косметологія

Функція: Використовується в кремах для обличчя, діє як зволожувач

Дозування: 20% загальної кількості складу емульгатора

Моностеарат гліцерину  добре підходить для створення кремів із приємною легкою текстурою. З його допомогою можна створювати кремову емульсію, яка добре утримує активні речовини та вітаміни. Моностеарат гліцерину — це гарний вибір для створення крем-бази, молочка для тіла або обличчя, сироватки.

Характеристики
Основні
Країна виробникМалайзія
Фасовка
Фасовкавід 1 до 25 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 210 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: Пакет п/е 1,2,3,5 кг Мішок поліпропіленовий 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner