
Моностеарат гліцерину 40%
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
210 ₴/кг
199,50 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
INCI: Cutina GMS, Glycerol monostearate
Синоніми: моностеарин, ГМС, харчова домішка Е471, Glyceryl monostearate, Stearic monoglyceride, Monostearin, GMS
Форма — порошок, колір від білого до кремового, без запаху.
Гліцерин моностеарат являє собою суміш моноефірів жирних кислот і гліцерину, головно стеаринової та пальмітинової кислот. Вміст моногліцериду 40%.
Моностеарат гліцерину GMS40 виготовлений із їстівної, повністю гідрогенізованої олії. Моностеарат гліцерину GMS40 є загальноприйнятою добавкою, що широко застосовується в харчовій, медичній, фармацевтичній, синтетичній, упаковковній галузях промисловості та косметиці. Він має властивість емульгування, дисперсності, стабілізації, опору піноутворенню, підтримання свіжості крохмалю тощо.
Харчове значення:
Є харчовою добавкою, використовуваною для емульгування, загущення, консервування; антипригарний компонент, емульгувальний агент для олій, восків і розчинників; захисне покриття для гідроскопічних порошків; загусник і антиадгезійний агент в фармацевтиці; зв'язувальний лубрикант. Використовують у харчовій промисловості під час виготовлення морозива, мусів та ін. молочних продуктів, цукерок, хліба та жувальної гумки. Широко застосовується для приготування випічки. Надає морозива та збитих вершків гладкої текстури.
Застосування:
1. Маргарин
Функція: надає тонку та стабільну водну дисперсію.
Дозування: 1% олій і жирів
2. Розсипчастість
Функція: Регулює в'язкість олії
Дозування: 1% олій і жирів
3. Морозиво
Функція: Покращує стійкість форми. Забезпечує стабілізацію піни.
Дозування: 0,3-0,5%
4. Низькокалорійний замінник молока або вершків
Функція: Забезпечує більш однорідний розмір жирової кульки, що дає змогу досягти поліпшеного ефекту вибілювання та стабілізації.
Дозування: 2-3,5% олій і жирів
5. Білковий напій
Функція: Покращує стабілізацію протеїну, олій і жирів. Запобігає розшаруванню й осаду. Забезпечує приємний смак.
Дозування: 0,5-1%
6. Олія
Функція: Сприяє розсіюванню жирів і запобігає розшаруванню.
Дозування: 0,1%, зазвичай із проміжком 60
7. Жувальна гумка
Функція: Пом'якшує гумову основу. Сприяє утворенню суміші. Полегшує розжовування й покращує структуру.
Дозування: 0.3-1% гумової основи
8. Косметологія
Функція: Використовується в кремах для обличчя, діє як зволожувач
Дозування: 20% загальної кількості складу емульгатора
Моностеарат гліцерину добре підходить для створення кремів із приємною легкою текстурою. З його допомогою можна створювати кремову емульсію, яка добре утримує активні речовини та вітаміни. Моностеарат гліцерину — це гарний вибір для створення крем-бази, молочка для тіла або обличчя, сироватки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Малайзія |
Фасовка | |
Фасовка | від 1 до 25 кг |
- Ціна: 199,50 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Пакет п/е 1,2,3,5 кг Мішок поліпропіленовий 25 кг