Кошик
307 відгуків
promo_banner
+380 (50) 959-16-63
+380 (73) 959-16-63
+380 (97) 558-94-70
м. Лубни, вул. Грушевського, буд 18, офіс 17, Лубни, Україна
Кошик
Біолайн
Д-пантенол, фото 2Д-пантенол, фото 3

Д-пантенол

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

1 100 ₴/кг

Показати оптові ціни
Д-пантенол
Д-пантенолВ наявності
1 100 ₴/кг
+380504197442
  • +380 (50) 959-16-63
    відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
+380504197442
  • +380 (50) 959-16-63
    відділ продаж водафон
  • +380 (73) 959-16-63
    відділ продаж лайф
  • +380 (97) 558-94-70
    відділ продаж київстар
  • +380 (50) 419-74-42
    відділ маркетингу
  • +380 (62) 744-52-81
    факс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Д-пантенол ( 75 W) Китай. Фасовка від 100 г до 18 кг

Д-Пантенол 75%

 

Синоніми: Декспантенол, D-Panthenol, провітамін В5
INCI: Panthenol(and) Water
 

Характеристика: злегка жовтувата прозора рідина (75% розчин D-пантенолу у воді, стабілізований 1% лимонної кислоти). Стабільний при впливі світла і повітря, але стає нестійким при нагріванні вище 50C. Легко розчиняється у воді

 

Д-пантенол - це вітамін групи В. Прискорює процеси регенерації, зволожує шкіру і відновлює її пошкоджені ділянки. Покращує регенерацію тканин при зовнішньому застосуванні.Застосовується у всіх косметичних рецептурах: засоби по догляду за шкірою і волоссям, дитячій косметиці, креми після гоління, сонцезахисної косметики. Пом'якшує сушащее дію мила.

 

Косметична дія:

  • Зволожуючу дію: D-пантенол глибоко проникає і зв'язує воду в зовнішньому шарі шкіри, нігтів, волосся і фолікулах, що робить суху шкіру і волосся більш м'якими і еластичними
  • Має протизапальний ефект і заспокоює роздратовану шкіру, в тому числі пелюшковий дерматит у дітей
  • Стимулює епітелізацію і сприяє прискоренню загоєння опіків, виразок, тріщин і запалення грудних залоз при годуванні, пролежнів, вугрів і дрібних ран, таких як порізи при голінні, садна на шкірі і потертості
  • В сонцезахисних засобах: збільшує виробництво пігменту та зменшує руйнівний вплив сонячних променів

Дія у засобах для волосся:

  • Створює захисну плівку, яка має тривалий зволожуючий ефект.
  • Покращує укладываемость волосся, проникає у волосяні фолікули і пасма волосся.
  • Зменшує утворення пошкодженого волосся.
  • Збільшує товщину волосся.
  • Надає волоссю блиск.
  • Заспокоює свербіння і інфекції шкіри голови.
  • Лікує сухі, тонкі волосся і чутливу шкіру.

Рекомендації по застосуванню: Д-пантенол 75% може бути використаний в продуктах по догляду за шкірою і волоссям у дозі 3-6%. Вводиться в водну фазу, не нагрівати вище 50С. Д-пантенол використовується разом з алантоїном та іншими вітамінами в регенеруючих кремах, лосьйонах і тоніках, а так само в шампунях, кондиціонерах і засоби для укладання волосся, гелі для душу

 

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Фасовка
Фасовкавід 100 г до 25 кг
Основні атрибути
Вага1000 г
Тип шкіриВсі типи шкіри
Об`єм1000 мл
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
Тип лосьйону за складомВодні
ВікБез обмежень
ГіпоалергеннийTrue
Консистенція засобуРідка
Тип кремуЖивильний
Користувальницькі характеристики
Упаковка засобуполіетиленова каністра
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 100 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: каністра п/е

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner